Takenbord maken

Woensdagnamiddag, tijd om iets leuk te doen en dit kan zeker ook thuis. De kiekskes gaan elke woensdag van 15u20 tem 17u naar de tekenschool. De tijd daarvoor proberen we altijd iets leuk te doen; met lego iets bouwen, schilderen, tekenen. Finn moest vandaag een mindmap uitbouwen voor school. Aangezien dit Bram zijn branche is, ging hij samen met hem aan de slag.

Tila en ik besloten samen een takenbord te maken voor thuis. De kiekskes moeten niet veel doen in huis, want het blijven kinderen, maar we willen ze wel leren dat ze af en toe moeten helpen in het huishouden. Tot nu toe vroegen we hun gewoon om eens de vaatwas te legen of de poezen te voederen. Vaak werd dit onthaald met veel gemopper. Niet leuk dus. Met dit takenbord hopen we dat het voor hun duidelijk is wat ze moeten doen en wanneer ze klaar zijn met hun ’taakjes’. Structuur biedt hopelijk minder gemor en boze gezichten. Duimen maar…

Takenbord Finn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *