black leather girl

Het moest er toch eens van komen he…

Vorige week donderdag waren Bram, de kinderen en ik in Gent. We liepen wat te kuieren door de Veldstraat. We passeerden de H&M en Tila vroeg: “gaan we hier eens binnen?” Muizeke Tila begint het te kennen, de winkels waar ze mooie kleren hebben voor haar. Gelukkig heeft ze de Zara nog niet ontdekt :).

Kiekske nummer 2 vroeg al even naar een salopette, dus het leek ons een goed idee om eens te gaan kijken. Zo gezegd, zo gedaan. Maar tussen die rekken met broeken vond Tila nog veel andere spulletjes die ze mooi vond. En ja hoor, ook een zwart leren jasje, net zoals ik die dag aan had. Even poseren voor de foto! Wat een stoer mevrouwtje. Zalig hoe ze dat gevoel voor mode ook heeft. Het jasje bleef in de rekken hangen, maar we gingen wel naar huis met 3 kleedjes en een salopette.

Het wordt tijd dat ze dan eens aan een vakantiejob begint 😉

twinning is winning 😉

One thought on “black leather girl

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *