Back to business

Ondertussen ben ik alweer drie weken aan de slag. Wat gaat de tijd snel voorbij. Ik begin stilletjes aan mijn draai te vinden en begin mijn collega’s ook wat beter te leren kennen. Elke dag vergaar ik nog nieuwe kennis en heb ik het gevoel de architecturenwereld iets meer te begrijpen. Ik hou van de uitdagingen die deze job met zich meebrengt.

Niet zomaar administratief medewerker, maar duizendpoot in een bedrijf dat voortdurend zichzelf uitdaagt en nieuwe projecten aangaat. Blij dat ik zoveel vrijheid krijg in bepaalde keuze’s en dat ik niet zomaar als vanzelfsprekend word gezien. Dit voelt goed, ook al is het nog vroeg om conclusies te trekken.

Waar Noah nu vertoeft, vraag je jou misschien af? Die gaat op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag naar de onthaalmoeder. Wat een schat van een mens, als een echte mama/oma zorgt ze voor haar kroost. Elke dag opnieuw, met heel veel liefde. Noah is daar goed. Op woensdag blijft hij bij Bram, dan is het een papa/zoon dagje. Beide mannen genieten hier even hard van 😉

2 thoughts on “Back to business

 1. Bart says:

  Blij met jou er bij.
  Leuk verhaal.
  Wat moet dit dan niet worden na corona, na het bouwverlof, in de nieuwe kantoorstek.

 2. Jolien says:

  Het blijft fijn je blogs te lezen!
  Super te lezen dat het goed gaat in/met je job. Had ook niet anders verwacht van je 😉

  De woensdag papa/zoon dag… dat zullen top herinneringen zijn voor later!

  Ik wacht al met nieuwsgierigheid naar je volgende blog 😊

  X

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *