Plonsbadje

Het is zover…

Bram heeft enkele weken geleden een zwembad gekocht voor de kiekskes. En wat voor 1. Tot nu toe hadden ze een klein opblaaszwembad, waar Titi graag in vertoefde. Finn vond het te klein, niet de moeite om daarvoor zijn zwembroek aan te trekken :p.

Nu stond dat nieuwe zwembad al even klaar om geĆÆnstalleerd te worden, maar het weer liet het even afweten. Eergisteren besloot het zonnetje dan toch om een ganse week te blijven hangen boven Vinkt en besloten Bram en ik om het zwembad uit te zetten. 5000 liter later is het zwembad ‘plonsklaar’.

Toen ik gisterenavond thuiskwam na het werk hoorde ik de kinderen al gillen van plezier. Die blije kindergezichtjes zullen er voor zorgen dat de waterrekening iets minder pijnlijk zal ontvangen worden šŸ˜

One thought on “Plonsbadje

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *